Monday, June 23, 2008

I'm 25!!!

It's a great day! Well, it's just another day, what made it special to me that it's my birthday!!! I'm 25 yo. today.

1st surprise - darl showed up in my living room this morning.. I was sitting on the dinner table and starring outside at the backyard when my lil'bro called "Avatar" (ga nyambung sih, but that's what he said and it got me). I turned my head to see the series, but I saw a bigger Avatar, eh, no.. haha.. I saw him standing there.. smiling.. ugh, ga kebayang that he'll come coz he said he was busy lately.. bener-bener ngebales deh.
But I stay my cool, *nyengir kuda doang.. kalo ini ngebales pas pesta ultah nya dia, kedatangan ku yang juga surprise cuma dikasih nyengir kuda.. kaya g kaget gitu.. padahal dalam hati boooo.. berbunga-bunga.. hehe..

Coz it's Monday and it was not a holiday, he have to come with me to the office. I planned to have dinner with my friends tonight, but they said they can't come because they have other plans. One have a basketball thingy, one have another dinner party, so we decided to have dinner on Tuesday instead.

I was a bit upset today, well, a birthday girl shouldn't be upset, right? Well, I was sad because none of my friends (this goes to you my Beijingers, haha..) wishes me happy birthday until I sent them messages about Tuesdays' dinner. One of them said

"Oh iya, sorry ya Jean aku lupa. Happy Birthday ya.. ok, see you tommorrow."

ada malah yang cuma bilang..

"Ga bisa Jean, ada acara makan-makan keluarga, besok e ae ya Jean" yg ini g nyinggung-nyinggung birthday lagi..

hiks hiks.. sedih deh aku..

si yayang cuma nyengir-nyengir ae disamping

"udah beb, sabar-sabar.. birthday girl kok ngambek.." kata nya.

Btw, karena pada waktu hari H kita g jadi acara makan-makan, adekku, aku ama Indra rencana nonton Kungfu Panda.. sambil sebelumnya makan dulu di Myoung Ga, kangen pek makanan Korea.. hehehe..
So yea.. kita pulang kantor, siap-siap ke Myoung Ga.
Sampe d Myoung Ga, si Didiet, adek ku, mau ke toilet, minta tungguin kata e g enak badan. Si beb, Indra dah ngeloyor ae masuk..

"apa marah ya si Indra, karena dia lapar and aku nyante-nyante di rumah tadi?" aku bertanya-tanya dalam hati.. ampe takut.. habis tampang e ditekuk-tekuk, hehehe..

Si Didiet, keluar dari WC, trus kita jalan deh ke restoran nya.. and tiba-tiba..

*GELAPP..

si Didiet nutup mata aku.. ngapain to ya... ternyataaa...
2nd surprise!!!
There goes my naughty, jahil, centil, ngegemesin friends udah pada duduk manis disitu.. dan dengan tampang-tampang sok innocent yang puas berhasil ngerjain bilang..
"Happy Birthday ya Jean..."
ini dia.. foto kita-kita pas lagi menikmati hidangan.. umm.. korea.. nyum nyum..
Usut punya usut, ternyata ini adalah hasil kongkalikong my boyfriend, my brother and my BJers friends, perfect to? Semuanya kerja sama, hahaha.. Idea by Indra, disempurnakan dengan kejam nya oleh Yeane.. kalian ya.. *gemesss..pas mau lanjut dari Myoung Ga.. foto dulu dooong..
Ini kita pas abis lanjut dari NAV Srijaya.. nyanyi, nyanyi, nyanyi.. Efata, hubby & si kecil tidak ikut, karena si kecil mesti bobo..

special thanks to:
- my brother, Didiet, yang ngebo'ongin aku by being sick so I have to stay behind sebelum masuk Myoung Ga & let Indra warn the others.. *hugs
- my BJers friends, ugh! kalian jahil-jahil, but I love you guys!!!
- last but not least alias the most important, Indraaaa.. thank you ya beb, you really melt my heart.. *mwah (untuk kata-kata lain nya disensor demi kepentingan bersama, hahaha.. kaya apa aja).

8 comments:

Pythia said...

Waaa hepi belated birthday yaaaa ^^ Duuh seru sekali surprise2nyaaaa... jd ngiri.. hihihi ;)

Sanni said...

~Kena juga akhirnya~.....nggak cuma nyengir kuda =D

Jeanne said...

@ pythia : thank you ya..(^^,)*

@ Ie Sanni : hehe.. g nyengir kuda lagi Ie.. kena deh!

Mike.... said...

wakakaka...happy bday,jeanne..
panjang umur..sehat slalu..

Puput said...

met ultah yah.. :)

Jeanne said...

@ mike & puput : thank you very much guys..(^^,)*

Fun said...

wuah hepi belated bday..maap baru tauuuu.... :) moga makin cantik dan terus berkarya ama flanel yaaakkk :)

Jeanne said...

@ Fun: thank youuu.. (^^,)*