Sunday, December 14, 2008

Smile & Lucky Seven..

Wah wah.. Jeanne dapet award lagi, dua lagi, ga nanggung2.. kali ini datengnya dari Diana Ang..

Smiley Award??
Yang pertama g tau juga, sama bingung nya ama dia. Well, mungkin nih (I assume sendiri sih), bagi2 smile buat semua orang.. hehe.. Jangan lupa tersenyum (^^,)*

Someday, everything will make perfect sense.
So laugh at the confusion.. Smile through the tears..
Keep reminding yourself that everything happens for a purpose.
Something to make you smile: if you smile when no one is around, you really mean it.

Smile and be happy!


Ini yang ke-2 called "Happy Seven Award" "This appreciation is aimed for whoever still having lucky certain love relations, have millions memories and billions stories behind it. Possibly also had something's overturned of
the date figure?
Let us know what your unforgotten periods have!"


RULES :
1. Everyone who get this award are obliged to write their recent love story & these rules in their new post.
2. Everyone who get this award are obliged to tag 7 of your friends who have an unique love story to be shared then they must do what you do as well.

NOTES :
These award are under license of Cindy Perdana Computeria & Fediani Putri Andarini so you must certify that you have the right to distribute & you do not violate the rules.
Contact person: Cindy (candle) /Fediani (hana)

So, the homework.. about my recent love story..
Well, you all might know already.. I'm in a relationship with Indra, and this 1st January'09, we'll be celebrating our 3years, YAY!!!
Akhir2 ini gimana ya? Tambah seru.. karena kehadiran bb pink ku, haha.. berhubung lappy ku telah tiada, aku beli bb. Jadi nya malah online non-stop with beb. Seru nya bisa kirim2 foto, berhubung aku ama dia in LD, jadi gadget satu ini helpful banget. Kalo pas mau beli baju, nanya pendapat.. bisa foto n langsung kirim.. haha.. asik kan?
This 23rd aku bakal going home to Banjarmasin, ketemu deehh.. hehe.. dah kangen (^^,)*

7 person to tag: hmm.. sapa yah? Indra (mau In? hehe..), Dian, Ie Sanni, Sandi, Angel, Taufik, & Linda.

Kalo SMILEY nya diterusin k semua orang yang mau berbagi senyum aja deh.. *smile.. (^^,)*

2 comments:

Angels said...

done! http://blog.angelsulistyo.com/diary/happy-seven-award/

:D

Jeanne M. Wigoena said...

@ Angel: waahh.. yg pertama mengumpul, hehehe..